25.9 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

400 persones gaudeixen de dues nits màgiques a l’Embosca’t

Un article de

400 persones gaudeixen de dues nits màgiques a l’Embosca’t
4

El passat cap de setmana es va poder celebrar l’Embosca’t Festival, un festival que uneix música i natura a través de quatre concerts de format íntim i singular. Amb la lluna plena de fons, Clariana va remoure sensacions creant una experiència que va fer vibrar el bosc.

Foto: Clara Orozco

Més de 400 persones van presenciar l’esperat retorn del festival, vivint dues nits plenes de màgia i encant. La primera nit va estar protagonitzada per Donallop i Ferran Palau, una combinació d’atmosferes oníriques i flotants que la gent va escoltar amb molta delicadesa i atenció.

Durant la segona nit, Mazoni i Mishima, dues de les bandes més consolidades del panorama català, van oferir un concert únic i corprenedor, on van col.laborar per primer cop realitzant dues versions inèdites de les seves cançons.

Foto: Clara Orozco

Un any més, l’Embosca’t Festival es consolida, despertant consciències i demostrant que és possible fer un festival lluny de les aglomeracions, sostenible i que descentralitza la cultura dinamitzant nous territoris. Més inforomació a: www.emboscatfestival.cat

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca