El tàndem Parra-Gràcia novament campions estatals de Tai-jitsu

11 de juliol de 2017

El Club Budokan Vilanova del Camí ha recollit una cinquantena de medalles, 19 de les quals han estat d’or en els Campionats d’Espanya de Nihon Tai-jitsu. L’equip, dirigit per l’igualadí Pere Soler, que conforma la Selecció Catalana ha recollit el fruit de l’esforç pel seu constant entrenament i notable cohesió. El club participava en les modalitats de Kata individual i parelles, expressió tècnica, randori, defensa personal i kumite. Eren 38 a l’equip i han superat amb escreix la medalla per cap.

Hem parlat a Ràdio Nova amb el mestre i seleccionador, Pere Soler, així com dos dels medallistes destacats de l’equip: Víctor Parra i Arnau Gràcia onze vegades campions d’Espanya. Són un tàndem brillant. Formen parella des dels 5 anys i han aconseguit la medalla d’or a randori per onzena vegada consecutiva (a més, aquest any també han aconseguit la medalla d’or en katas). Són bons companys i grans amics dins i fora del dojo (el gimnàs) i s’entenen gairebé sense paraules.

No és la primera vegada que el club Budokan Vilanova del Camí torna carregat de medalles. De fet ja fa anys que són referents a Espanya. El secret és l’esforç, la constància i el treball dur. La Selecció Catalana és gairebé vilanovina. Pere Soler destaca la cohesió de l’equip i el bon ambient que es respira a l’escola. També parla d’una mena de “cadena de transmissió” que es dona entre les diferents categories; els nivells es van nodrint de l’experiència i la guia de la categoria immediatament superior. Els competidors sènior són monitors del club i col·laboren en la preparació de les categories base.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari