Més de 1000 persones van gaudir de la festa gran dels Museus a Igualada

Portes obertes, inauguracions d’exposicions, arts escèniques, ruta patrimonial, sopar popular i música en viu, activitats molt concorregudes al Museu de la Pell d’Igualada.

Dia dels Museus al Museu de la Pell
30 de maig de 2024

Un any més el Consell Internacional de Museus (ICOM) organitza el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus a tot el món i un any més el Museu de la Pell ha confiat en la participació de les entitats i institucions de la ciutat per portar a terme un programa variat i obert a tothom.

Sota la premissa d’apropar el patrimoni i ser un museu social, objectius amb els que treballa el Museu de la Pell durant tot l’any, s’ha creat un programa d’activitats que ha generat molta participació per part de la ciutadania d’Igualada, comarca i la resta de Catalunya omplint les sales permanents, temporals i el pati del Museu, el passat dissabte 18 de maig.

Entitats de joves com Cal Cuta, de recerca en ciències socials com CERCA, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, el Museu del Traginer, i una artista plàstica igualadina han estat protagonistes de l’èxit de convocatòria dels actes del Dia Internacional dels Museus.

Un any més, el públic ha pogut gaudir de propostes diferents i gratuïtes que han donat a conèixer el patrimoni cultural igualadí a una gran varietat de públics.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari