Xarxa La Pobla inicia temporada amb “Més que màgia” del Mag Stigman

24

Aquest diumenge 17 de novembre a les 11h Xarxa La Pobla dona el tret de sortida a la seva programació de teatre estable amb Més que màgia del Mag Stigman. L’espectacle es durà a terme a l’Ateneu Gumersind Bisbal a partir de les 11 del matí.

Des de la seva creació, ara tot just fa un any, Xarxa La Pobla ha organitzat ja diversos espectacles, entre ells Batibull de Festa Major amb Deparranda i el Meu amic Brutus de la Companyia Princep Totilau. Ara estrena el seu primer espectacle de programació estable de teatre familiar amb pagament d’entrada, amb el Mag Stigman.

Com a inauguració, i abans d’iniciar l’espectacle que està programat per a les 12 h, a les 11 h està prevista la realització d’un taller creatiu per a tots els nens i nenes que assisteixin. Durant l’espectacle també s’esperen altres sorpreses entre elles sortejos i regals molt especials. El preu de l’entrada serà per a petits i grans de 5 euros, per als menors de 2 anys, però, serà gratuïta.

Un espectacle de màgia, no convencional, on es combinaran coreografies, malabars, actes d’escapisme i participació per part del públic que, en tot moment, en seran els protagonistes principals. Una proposta per a petits i grans que, de ben segur, serà molt animada per aquest diumenge al matí. No us ho podeu perdre.