Xarxa La Pobla de Claramunt engega motors per promocionar l’espectacle infantil i juvenil

39

Xarxa La Pobla de Claramunt ja és tota una realitat. Després de mesos treballant-hi, un grup de mares i pares de l’escola Maria Borés ha creat l’Associació Xarxa La Pobla per a la promoció de l’espectacle infantil i juvenil en aquesta població.

El passat diumenge 7 de juliol dins el marc de la festa major van dur a terme el seu primer espectacle amb el Batibull de Festa Major de Deparranda on es van aplegar més de 160 persones entre infants, pares i mares, avis i avies… Van gaudir durant més d’una hora dels actes típics que es duen a terme en tota festa major (correfoc, pregó, concurs de gossos d’atura…) amb danses, cançons, jocs i molta animació. Grans i petits van poder gaudir tot jugant, ballant i representant tots aquests actes.

L’espectacle va comptar amb el suport de Xarxa Vilanova del Camí i del Cap d’àrea d’espectacles de Fundació Xarxa en Joan Lorenzo i Carcasó. I val a dir que la pluja no els va aturar ja que l’espectacle que estava previst que es fes al pati de l’escola, va haver de canviar-se d’ubicació al gimnàs degut a les condicions meteorològiques.

L’objectiu de Xarxa La Pobla es crear una programació estable d’espectacles infantils i familiars on puguin assistir no només famílies de la Pobla sinó també de les poblacions veïnes (Carme, La Torre de Claramunt, Vilanova del Camí, Capellades…). Xarxa La Pobla està formalitzant els contactes amb aquestes poblacions per tal de donar cobertura a tot el territori amb un mateix objectiu.

El pròxim acte de Xarxa la Pobla es durà a terme el dia 11 de setembre en el marc de la Diada Nacional de Catalunya al Parc del Mil·lenari. En el mes de novembre hi ha també programat un altre espectacle, en aquest cas es durà a terme a l’Ateneu Gumersind Bisbal, s’esperen novetats i moltes sorpreses tant per grans com per petits.