Vilanova, Òdena i la Pobla de Claramunt potencien conjuntament l’emprenedoria

54

Els ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt han renovat el conveni que regula les relacions de col·laboració entre els tres ens, per a la prestació de serveis a persones emprenedores i empreses. L’acord, rubricat per l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte, la d’Òdena, Maria Sayavera i l’alcalde de la Pobla de Claramunt, Antoni Mabras, serà vigent durant dos anys, fins el 31 de desembre de 2021.

Segons l’acord, Vilanova del Camí prestarà els serveis del seu Centre Local de Serveis a les Empreses (CLSE) a les persones emprenedores i empreses dels municipis d’Òdena i La Pobla de Claramunt. Així mateix incorporarà com a àmbit territorial de les seves actuacions i projectes el territori d’aquests municipis i els presentarà la planificació de formació anual que ofereix el CLSE.

Entre els compromisos adquirits pels ajuntaments d’Òdena i La Pobla hi ha la difusió de les activitats del CLSE de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, entre particulars i empreses, així com la derivació dels potencials usuaris d’aquestes activitats, comprometent-se a no duplicar-ne cap dels serveis o activitats existents o programades.