Vilanova del Camí estrena el parc inclusiu d’en Patufet

10 de juny de 2024

El parc del Patufet obre portes finalment. L’espai s’havia d’inaugurar oficialment aquest dimarts, però l’acte s’ha anul·lat arran de la previsió meteorològica. El parc del Patufet, és un espai inclusiu adaptat per a tots els infants, independement de les seves capacitats. Inspirat en les il·lustracions de Pilarín Bayés, aquest nou espai lúdic ubicat davant l’Escola Marta Mata incorpora elements adaptats per facilitar el gaudi de tots els infants.

El parc del Patufet de Vilanova del Camí incorpora diferents jocs que inclouen dues molles amb els dibuixos del Patufet i el Dineret, un tobogan amb el Bou, un gronxador amb la Col, un balancí amb el Cistellet i fins i tot una caseta que simbolitza la Botiga. Alguns d’aquests elements estan adaptats perquè hi puguin jugar els nens i nenes amb capacitats diverses.

Aquest parc va néixer gràcies a la sol·licitud de l’alumnat de l’aula dels Patufets (promoció 2022-2023) de l’Escola Marta Mata, que van expressar el seu desig a l’alcaldessa Noemí Trucharte en una visita que van fer a l’Ajuntament. Aquest dimarts, durant la inauguració del parc, aquests menuts també seran protagonistes de la festa.

Els parcs infantils d’en Patufet són una creació especial que destaca per incorporar les il·lustracions de la coneguda dibuixant i ninotaire catalana Pilarín Bayés i Luna.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta