Vallbona organitza un concurs de pessebres per fomentar-ne la tradició

33

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha organitzat per aquestes festes un concurs de pessebres amb l’objectiu de mantenir i potenciar l’esperit Nadalenc, refermar una tradició molt arrelada al nostre país i crear un clima de treball en equip a l’àmbit familiar passant una estona divertida i constructiva.

Hi pot participar qualsevol persona resident a Vallbona, tant se val l’edat o condició. Els pessebres es faran dins les cases de cada participant i un jurat format per la regidora de cultura i festes i dues persones amb una trajectòria artística o cultural rellevant del nostre municipi visitaran les llars i en faran les valoracions. Només el jurat farà les visites i a hores concertades amb els participants els dies 22 i 23 de desembre.

Els premis seran vals de compra a qualsevol establiment de l’associació de comerciants de Vallbona d’Anoia; 150 € primer premi, 100 € el segon i 50 € el tercer. El veredicte del concurs i els premis seran lliurats el dia 30 de desembre en el marc del saló de la infància al pavelló municipal.

Les inscripcions es poden fer presencialment a les oficines municipals o trucant al telèfon 937718002 en horari laboral fins al dia 20 de desembre.