16.6 C
Igualada
Dilluns, 11 desembre 2023

Un article de

Vallbona instal·la un desfibril·lador al barri del Sol
V

Publicitat

L’Ajuntament de Vallbona ha adquirit un nou desfibril·lador que ha quedat instal·lat al transformador de la llum, entre el carrer Salt del Met i Santiago Rossinyol. Es tracta d’un aparell refrigerat i amb calefacció gràcies a la cabina que el protegeix de les inclemències del temps, estiu i hivern.

Amb aquesta adquisició, l’Ajuntament augmenta fins a 6 els desfibril·ladors que té en espais públics i equipaments municipals. La resta de desfibril·ladors es poden trobar a les instal·lacions de la zona esportiva, concretament al costat del bar; l’altre davant de l’església, al centre del poble; un a la façana de l’Ajuntament i un a l’inici de Vallbonica, zones on hi ha alta concurrència de persones i/o s’hi practica esport. També es disposa d’un aparell portàtil que és al vehicle de la brigada.

La voluntat del consistori es anar canviant la resta de cabines dels dispositius ubicats a l’exterior per aquestes noves cabines refrigerades i amb calefacció que permet allargar les condicions i vida dels aparells, i tenir-los en millors condicions.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies