14.3 C
Igualada
Dimarts, octubre 19, 2021

Vallbona d’Anoia vota durant vuit dies els seus pressupostos participatius

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia obrirà des de demà dimarts fins el proper 17 d’abril el període de votacions dels pressupostos participatius 2018-2019, als quals es destinaran fins a 10.000 euros dels pressupostos municipals. Els vallbonencs podran prioritzar fins a dos dels set projectes presentats omplint la butlleta de votació dels tríptics informatius que trobaran a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia o descarregant-la del web municipal.

L’hauran de lliurar presencialment a la recepció de l’Ajuntament del 9 al 17 d’abril de 8 a 15 h i els dies 9, 15 i 16 d’abril de 16.30 a 19 h. Dissabte dia 13 d’abril també es podrà lliurar al vestíbul d’entrada de l’Ajuntament de 10 a 13 h. Poden participar en aquestes votacions totes les persones majors de 16 anys que tinguin el domicili o estiguin empadronats a Vallbona d’Anoia. En el moment de lliurar la butlleta de votació a l’Ajuntament caldrà que mostrin el DNI o el certificat d’empadronament.

Després de valorar-ne la viabilitat, només 7 de les 14 propostes han passat a la fase de votació, segons han aprovat i validat l’equip tècnic i la comissió de seguiment dels pressupostos participatius:

1. Instal·lació d’un aparell de climatització al gimnàs (valor estimat: 2.500 euros): per poder condicionar el gimnàs sens passar calor o fred mentre es practica esport.

2. Remodelació dels lavabos del poliesportiu (valor estimat: 3.000 euros): reforma i rehabilitació de la zona dels banys del poliesportiu per millorar-ne la seva funcionalitat.

3. Compra de mobiliari i material per a l’Espai Jove (valor estimat: 2.500 euros): es proposta l’adequació del local de l’espai jove amb un mobiliari adaptat als usos dels joves.

4. Instal·lació d’una taula de tennis taula exterior (valor estimat: 1.000 euros): instal·lar a la zona de la pista de futbol una taula per jugar a tennis taula a l’exterior de forma lliure.

5. Material per a l’Associació de Defensa Forestal (valor estimat: 3.500 euros): compra del material sostret a l’associació de l’ADF per poder realitzar millor les tasques de prevenció d’incendis al municipi.

6. Reformes dels vestidors de la piscina (valor estimat: 5.000 euros): realització de reformes i millores en el mobiliari i dutxes del recinte de la piscina.

7. Instal·lació d’aparells de climatització als vestuaris del poliesportiu (valor estimat: 5.000 euros): millora en la climatització dels vestuaris del poliesportiu per a l’ús dels esportistes.

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia va posar en marxa el novembre passat per primera vegada el procés participatiu per decidir a quin o quins projectes es destinaran fins a 10.000 euros del pressupost municipal. La condició era que les propostes fossin competència municipal, sostenibles i respectuoses amb els criteris d’inclusió, equitat i drets humans. D’altra banda, els projectes proposats també havien de donar resposta a necessitats concretes, complir la normativa i ser avaluables econòmicament.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

No amb el meu vot

El govern més progressista de la història d’Espanya -tampoc és dir gaire- ha presentat els seus pressupostos generals de l’Estat. És a dir, explica...

L’Events CB Igualada s’emporta un partit ajustat contra el CB Roser

EVENTS CB IGUALADA 49 CÀMPING BIANYA CB ROSER 45 L'Events CB Igualada va aconseguir diumenge la tercera victòria al campionat de Copa Catalunya de bàsquet. Els...

El Zoom Festival obre les inscripcions pel torneig de League of Legends

El Zoom Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya incorpora aquest any, per primer cop, un campionat del videojoc League of Legends. El torneig, organitzat...

Comença la reurbanització de l’avinguda de Manresa d’Òdena

L’Ajuntament d’Òdena ha començat les obres de reurbanització de l’avinguda de Manresa. El projecte té com a objectiu transformar el caire d’antiga carretera a...

El mercat no sedentari torna a la plaça de la Masuca aquest dimecres

A partir d’aquest dimecres, les parades del mercat no sedentari d’Igualada tornaran a la seva ubicació original a la plaça de la Masuca. El...
Compartir