1 de juliol de 2024

Tot a punt per a la Festa Major de La Pobla de Claramunt

Lildami serà el cap de cartell dels concerts d'enguany

La cantata de la Societat Cora la Lira aquest dimarts 2 de juliol a les 21.30 h a la plaça de Can Solà serà el tret de sortida a la Festa Major de la Pobla de Claramunt, una celebració que aplegarà més d’una vintena d’activitats dirigides a tota classe de públic. Així, al llarg de la setmana trobarem una sèrie de propostes que van des de l’exposició de fotografies de l’Aplec del Tio Nel·lo, a la cantada d’havaneres amb el grup Barca de Mitjana passant per l’actuació del grup Essència de Gospel o el sopar a la Food Truck Zone que trobarem al parc de Sant Galderic.

En tot cas el gruix de la programació arribarà a partir de divendres 5 de juliol, quan el pregó a càrrec dels infants de sisè de l’Escola Maria Borés a partir de les 20.30 h a la plaça de l’Ajuntament, doni oficialment per inaugurada la festa amb una jornada que es tancarà amb la Nit Jove amb els concerts Lildami, Dalton Bang i Trambólicos.

Ja el dissabte la festa arrencarà amb una ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos de Taradell a la qual seguiran un rocòdrom i tirolina per a infants i una botifarrada amb una mostra de cerveses artesanes. Ja a la nit serà el torn per al sopar de Festa Major a la plaça dels Països Catalans, el ball amb l’Orquestra Saturno i l’actuació de Jordi Callau. El diumenge es tancarà el cap de setmana amb la missa solemne, la cercavila i el concert del grup Bóssalo, al matí, i amb la baixada d’andròmines i l’espectacle infantil amb el grup Més Tumàcat a la tarda. La jornada es completarà amb l’espectacle Impro Show! A la plaça dels Països Catalans.

La Festa Major de la Pobla de Claramunt tindrà el seu punt final el dilluns 8 de juliol amb l’esmorzar amb coca i xocolata, i una festa per a la quitxalla.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: