7.1 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Toni Bou aconsegueix una doble victòria a San Marino i agafa distància al campionat
T

Publicitat

Després de tres trials amb doble puntuació que van provocar l’empat al capdavant de la classificació del mundial de trial a l’aire lliure entre Toni Bou i Jaime Busto, el Trial de San Marino ha servit per desempatar, gràcies a la doble victòria del pilot pierenc Toni Bou.

El trial del dissabte va ser molt beneficiós per l’anoienc, doncs el seu company a l’equip Montesa, el jove pilot gallec Gabriel Marcelli, es va classificar segon per davant de Jaime Busto amb la Gas Gas, fet que va privar al pilot basc d’aconseguir més punts.

En el trial del diumenge nova victòria de Bou seguit de Busto. Això és el que comentava el pilot anoienc al final dels dos dies: “Diumenge ha estat una gran victòria i estic molt content amb el resultat final del cap de setmana. L’equip ha treballat súper bé i m’agradaria donar-los les gràcies perquè ha estat increïble. En la primera volta hem fallat massa i ens ha costat molt recuperar, però al final hem aconseguit l’objectiu. Hem de continuar treballant perquè el campionat està molt apretat. Ara hem de millorar els errors per a donar-ho tot a Andorra i aconseguir els millors resultats.”

Pel que fa a Trial2, continua la bona trajectòria del jove pilot oficial de Sherco, Àlex Canales, de La Pobla de Claramunt. Així, el dissabte aconseguia la novena posició i la quinzena el diumenge entre més de quaranta pilots, estant classificat actualment en la setena posició en el campionat del món a l’aire lliure.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies