Tercer lloc d’Armand Monleón i quart d’Àlex Haro al Ral·li Raid de Portugal

8 d'abril de 2024

Pels territoris portuguesos d’Alentejo, Ribatejo i per l’espanyol d’Extremadura es va disputar la tercera prova del campionat de món de ral·lis raids després del Dakar i Abu Dhabi.

La participació anoienca era de qualitat com ho demostra la tercera posició d’Armand Monleón copilotant al brasiler Lucas Morães amb Toyota i la quarta posició d’Àlex Haro copilotant a Carlos Sainz amb Mini en aquesta prova guanyada pel qatarià Nasser Al Attiyah assistit per l’anoienc Jordi Vidal i copilotat pel francès Edouard Boulanger amb Prodrive.

De dimecres a diumenge van ser cinc dies en els quals els equips en què hi havia els dos copilots anoiencs van lluitar de valent i patint tota una sèrie de problemes, però el més important és que tots dos estaven situats en posicions de podi.

En la darrera etapa, però Sainz i Haro no van poder conservar el tercer lloc del podi en benefici de Morães i Monleón. Al final de la darrera etapa, que el brasiler i l’anoienc van guanyar, comentaven: “Quina gran lluita”. “En primer lloc, enhorabona a tota l’organització per aconseguir portar endavant aquesta carrera. És molt important celebrar una prova del mundial a Europa. Un podi global i la victòria en aquesta etapa són punts rellevants per al campionat.”

La pròxima puntuable serà el Desafío Ruta 40 a l’Argentina del 2 al 8 de juny.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari