16.9 C
Igualada
Dimarts, 6 juny 2023

Tardà i Rufián acompanyaran Carolina Telechea en la seva presentació com a candidata a Montbui

Aquest dissabte 1 d’abril a les 12:30, a la Vinícola de Montbui, tindrà lloc la presentació de la candidata a l’alcaldia de Santa Margarida de Montbui, Carolina Telechea i Lozano, per Som Montbui AM ERC. En aquest acte l’acompanyaran l’anterior i l’actual company al congreso de los diputados, Joan Tardà i Gabriel Rufián.

Telechea, actualment diputada al Congreso de los Diputados i filla de Santa Margarida de Montbui, va treballar a l’ajuntament del municipi fa uns anys. Advocada de professió, comenta que “es presenta amb experiència, esperança i il·lusió, per fer de Montbui un poble millor, amb la plena convicció de que Montbui es mereix més”, i per això es posa a disposició del municipi, i de la seva gent.

“Som Montbui hem ajudat a millorar la vida de les montbuienques i dels montbuiencs, a través de la gran tasca que fa el nostre regidor, en Joel Serrano. Estem al costat del petit comerç i de les empreses, treballem pel futur dels nostres joves, i cuidem als nostres grans. Els nostres pilars fonamentals són la família, la feina i l’escola. Volem que els nostres joves puguin viure i treballar al territori. Volem una sanitat digne i una atenció social adequada a les necessitats del municipi”, ha comentat Telechea.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI