Sheila Avilés s’imposa a la Buff Epic Trail de la Vall de Boí

71

Més de 17.000 apassionats de l’esport de muntanya i la natura han pogut gaudir d’un cap de setmana ple d’activitats que no han defraudat a tots aquells que s’han acostat a la Vall de Boí.
Un entorn extraordinari que ha acollit, per tercer any, un esdeveniment màgic, en el qual ni tan sols la climatologia ha entelat les activitats i competicions celebrades.

La Migu Run Skyrunner® World Series, final amb incertesa fins a l’últim instant
La tercera jornada del festival s’iniciava a les 8 del matí amb un planter de corredors i corredores de luxe a la línia de sortida de la BUFF® Epic Trail 42k que confirmava que la cita era una de les carreres de skyrunning més importants de la temporada, sent prova SuperSky puntuable per a les migu Run Skyrunner® World Series. El dia començava amb una amenaça de tempesta que podia arribar a modificar o dificultar el transcurs de la cursa. Després d’una carrera molt disputada i amb alternances en les primeres posicions de les dues categories, eren la montbuienca Sheila Avilés, Johanna Åström i Holly Page, entre les dones, i Oriol Cardona, Jonathan Albon i Zaid Ait Malek, que es feien amb els llocs de podi. La victòria de la prova de la Vall de Boí es va quedar a casa a les dues categories.

La Vall de Boí, possible seu dels Campionats del Món de Skyrunning 2020
La Vall de Boí és candidata a acollir el Campionat del Món de Skyrunning del proper any, aquest fet faria, encara més si cap, més gran i més espectacular aquest gran festival de muntanya i família del sud d’Europa.