Sheila Avilés guanya el campionat d’Espanya de Trail per Federacions amb Catalunya
S

26 de març de 2019

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, va assolir dissabte el Campionat d’Espanya Absolut de Trail Running per Federacions, en la seva participació amb la Selecció Catalana en la 1ª edició d’aquest campionat disputat a Múrcia, i que va comptar amb la participació dels atletes estatals capdavanters de l’especialitat. Catalunya es va proclamar campiona estatal en masculí i femení.

Sheila Avilés era 2ª individual en la prova del Campionat estatal Absolut femení sobre 47,5 km. i amb 2.700 m. de desnivell positiu, amb un temps de 4h. 33m. 54seg., únicament superada per Azara García de los Salmones – Cantàbria -, guanyadora absoluta amb 4h. 29m. 59 seg. en una gran actuació de la montbuienca, que es va classificar per al mundial de Trail de Portugal.

Sheila Avilés va ser la primera catalana classificada, seguida de Marta Molist, 3ª, entrant 5ª Anna Comet, 8ª Montserrat Martínez i 10ª Mònica Vives. Catalunya va imposar-se clarament amb 14 h. 05m. 02 seg., per davant de Murcia, 2es. amb 16 h. 29m. 23 seg., i d’Andalusia, 3eres. amb 16 h. 49m. 36 seg., entre 8 Selecc. autonòmiques classificades.

En masculins, Catalunya va imposar-se també per davant d’Andalusia, 2ns., i de Castella-Lleó, 3ers., entre 12 Selecc. autonòmiques participants. El guanyador absolut masc. va ser Zaid Ait Malek – Múrcia -, amb 3h. 57m. 47 seg.