Sheila Avilés ajuda a la selecció espanyola a aconseguir la plata en el Campionat del Món de Curses de Muntanya

47

L’atleta montbuienca Sheila Avilés, va assolir dissabte una brillant 2a posició per equips amb la selecció espanyola absoluta i una gran 5a posició individual, en la seva participació en el 35è Campionat del Món de Curses de Muntanya, disputat a la localitat argentina de Villa La Angostura, i que va comptar amb la participació dels atletes internacionals capdavanters de l’especialitat masculina i femenina.

Sheila Avilés entrava 5a individual i primera atleta estatal, amb 3 h. 56 m. 19 seg., en la cursa dominada per la romanesa Cristina Simion. La prova es va dur a terme en un circuit sobre 41,5 km amb un desnivell positiu de 2.184 m.

La Selecció espanyola femenina va ser sots campiona, per darrere de França i per davant de Romania, formant equip Sheila Avilés, 5a, amb Ainhoa Sanz, 6a, Elisabet Gordon, 9a, i Azara García de los Salmones, 13a.

En categoria masculina, Espanya va ser campiona mundial, per davant d’USA, 2ns i d’Itàlia, 3rs, en el campionat dominat individualment per Jim Walmsley – USA -, i amb el 3r lloc del català Oriol Cardona com a posició individual més rellevant.