Denuncien el robatori d’una vintena de violins i violoncels a Santa Margarida de Montbui

746

Roben 18 violins i 4 violoncels a Santa Margarida de Montbui. Així ho han anunciat a través de les xarxes socials responsables de l’Aula d’Orquestra, una entitat sense ànim de lucre que des de fa 6 anys ensenyen a tocar el violí i el violoncel als infants del municipi.
Segons expliquen, aquesta setmana han entrat a robar a una de les escoles on van a fer classe i van emportar-se els instruments que hi van trobar, tots ells aconseguits gràcies a les donacions de padrins i amics del projecte que creuen amb el dret que tots els infants aprenguin a tocar un instrument.

Acaben la seva publicació alertant que “falta un mes pel concert de final de curs i, ara mateix, no tenim prou instruments per tots els alumnes. Necessitem recuperar-los perquè tots els infants del poble puguin fer el seu concert i ensenyar a les seves famílies tot el que han après durant aquest curs”.

Des de les mateixes xarxes socials, ja hi ha hagut gent que s’ha ofert a deixar-los instruments mentre no recuperen els robats o fins i tot a fer més donacions per tal de comprar-ne més si fos necessari.