9 de maig de 2025

Fettuccine amb salmó, espinacs i tomàquets secs

0Imprimir recepta
Patrocinat per:
Ingredients
Per a 4 persones

400 g de pasta fettuccine

400 g de crema de llet

200 g d'espinacs frescos

2 grans d'all laminats

1 pot de tomàquets secs en oli d'oliva amb espècies

Daus de salmó fresc (aproximadament 400 g)

Formatge parmesà ratllat

Sal i pebre al gust

Elaboració:
  1. Bull els fettuccine en aigua amb sal seguint les instruccions del paquet fins que estiguin al dente. Escorre’ls i reserva’ls.
  2. En una paella gran amb una mica d’oli d’oliva, salteja els daus de salmó a foc mitjà fins que estiguin daurats per fora però encara sucosos per dins. Retira’ls de la paella i reserva’ls.
  3. A la mateixa paella, afegeix una mica més d’oli si cal i salteja els alls laminats fins que estiguin daurats. Incorpora els tomàquets secs escorreguts i tallats a trossos petits. Afegeix la crema de llet i remena bé. Deixa que la salsa s’escalfi i espesseixi lleugerament.
  4. Incorpora els espinacs frescos a la salsa i cuina’ls fins que es redueixin i estiguin tendres. Salpebra al gust.
  5. Afegeix els fettuccine escorreguts a la paella amb la salsa i barreja bé perquè s’impregnin dels sabors.
  6. Incorpora els daus de salmó reservats a la pasta i remena suaument per no trencar-los. Serveix immediatament amb formatge parmesà ratllat per sobre.
Una recepta de
Gemma Boncompte
Bon Fit Food
Comparteix aquesta recepta amb els teus contactes!
← Torna a totes les receptes

Comenta aquesta entrada: