Els professors de Masquefa i La Beguda reben un homenatge

19
Foto: Dani Gutiérrez‏ (@daniguties)

La Sala Polivalent de La Fàbrica Rogelio Rojo va acollir dilluns un emotiu acte d’homenatge als docents dels centres educatius de Masquefa i La Beguda. La cita, organitzada per l’Ajuntament, tenia com a objectiu reconèixer la tasca vital i de primer nivell que duen a terme a diari els professionals de l’ensenyança al municipi.

A la trobada hi van participar l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete; el regidor d’Educació, Daniel Orellana; i representants del Consistori i dels diferents centres escolars i de la comunitat educativa. A més, la vetllada va estar amenitzada amb les actuacions musicals de dos alumnes masquefins de l’Aula Musical l’Alzinar-Cal Tenas, a qui l’Ajuntament agraeix la seva participació i posa en valor el seu talent musical.

Durant l’acte, el consistori va reconèixer la trajectòria d’aquells docents que enguany deixen d’exercir després d’una llarga i prolífica trajectòria educativa i professional a Masquefa i a La Beguda. A més, també va homenatjar públicament la tasca duta a terme per aquells mestres que exerceixen a la vila des de fa més de 25 anys. Finalment, també es va fer un reconeixement especial a alguns membres que han iniciat o finalitzat una etapa educativa al municipi.


Xavier Boquete, alcalde de Masquefa, assegura que els docents dels centres escolars “són un exemple perquè assumeixen amb passió un repte i una responsabilitat d’enorme transcendència social que va més enllà de les parets de les escoles i de les aules. Gràcies a la seva tasca, avui Masquefa és un poble més respectuós, més obert, més lliure, més cívic i més preparat pels reptes del futur”.

Boquete, a més, explica que la comunitat educativa masquefina i begudenca “ha contribuït a fer del sistema educatiu local un ecosistema inclusiu, plural, divers i multicultural on hi tenen cabuda totes les persones amb independència dels seus orígens i creences”. I afegeix que “l’educació a Masquefa és referent en l’adopció i impuls de metodologies i projectes educatius, formatius i solidaris de primer ordre i que s’adapten a les exigències i reptes presents i futurs”.

L’Ajuntament de Masquefa felicita a tots els professionals que van participar de l’acte de d’homenatge, així com la tasca duta a terme pel conjunt de la comunitat educativa del municipi.