18 de juny de 2024

Obertes les inscripcions per al concurs de penyes de la Festa Major de Vilanova del Camí

Des del 17 de juny fins el 19 de juliol es poden inscriure totes aquelles penyes que ho desitgin

La regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha anunciat la convocatòria del concurs de penyes en el marc de la Festa Major 2024, que se celebrarà al setembre, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i la cohesió social. El període d’inscripció va del 17 de juny al 19 de juliol, amb possibilitat d’ampliació si es considera necessari. Aquest esdeveniment està dissenyat per animar els habitants del municipi a formar grups i participar activament en les festes. Les inscripcions es poden fer de manera presencial a l’oficina de Cultura, per correu electrònic a cultura@vilanovadelcami.cat o a través del WhatsApp 659 747 889.

Per poder participar, les penyes han d’incorporar un mínim de cinc persones. Els menors d’edat, també hi podran participar però sota la supervisió dels seus pares o tutors. Cada penya haurà de nomenar un representant major d’edat en el moment de la inscripció i escollir una vestimenta comuna que permeti identificar-los fàcilment durant la Festa Major. El nom de la penya no podrà coincidir amb el d’altres penyes ja inscrites.

El veredicte del jurat es farà públic el diumenge 8 de setembre a les 13:30 h a la plaça del Mercat. Es premiarà les tres penyes amb millor puntuació amb 500€, 300€ i 200€ respectivament. La presència d’un representant de cada penya guanyadora és imprescindible per rebre el premi.

El jurat, format per membres de la comissió de festes, la regidoria de Festes i tècnics municipals, valorarà les penyes participants segons diversos criteris: la participació en els actes, la mida del grup, el disseny i creativitat de les samarretes i la seva animació i vistositat durant la Festa. Les penyes que assisteixin a la reunió prèvia a la Festa Major rebran una puntuació inicial addicional.

Durant la Festa Major, les penyes inscrites podran publicar una fotografia de tots els seus membres a les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #penyesFM2024VdC. L’ajuntament vilanoví recorda que està prohibit el consum de begudes alcohòliques per part dels menors d’edat en totes les activitats programades, i els representants de les penyes són responsables de garantir que això es compleixi.

L’Ajuntament podrà utilitzar les fotografies i altres materials gràfics o audiovisuals enregistrats durant la Festa, i queda eximit de qualsevol responsabilitat en cas d’ús inadequat de logotips o marques protegides per drets de propietat intel·lectual per part de les penyes.

Comparteix l'article:

Comenta aquest article: