Noves visites guiades al patrimoni arquitectònic de Montbui

68

Visita guiada al Castell de Montbui
El proper diumenge, 8 de setembre es durà a terme una nova visita guiada al Castell de Montbui d’enguany. Aquesta visita, consistent en un recorregut pel cim de la Tossa, té com a objectiu situar en el marc dels castells de frontera, la ubicació del castell de Montbui, la seva rellevància i la seva situació estratègica, així com la importància patrimonial de l’església de Santa Maria, obra cabdal del primer romànic a la comarca.
Aquesta visita, que està previst s’inicii a les 12:00 h, té un preu de 5,00 €. Podreu trobar més informació al web www.anoiapatrimoni.cat o bé al telèfon 635 922 384.

Visites guiades a l’església de Santa Margarida
L’església de Santa Margarida, que domina part de la plaça Major de Montbui, s’originà quan, ja al segle XVI, l’antiga capella de Santa Coloma mostrà clars símptomes de deteriorament. Així doncs, a inicis del segle XVII es construí l’edifici actual, sufragat en part pels comtes de Plasencia i, en part, pels comtes de Cardona. Aquesta implicació dels Lanuza conferí al temple un caràcter únic on es barregen el renaixement i el barroc, i on es conserven peces d’una història llarga i tortuosa que podreu descobrir amb Anoia Patrimoni, aquest dissabte 7 de setembre a les 12:00.
Més informació al 635 922 384 o bé a www.anoipatrimoni.cat (Preu de la visita, 3 €)