Nens, pares i mestres de l’escola Maria Borés diuen adéu al curs 2016-2017
N

29 de juny de 2017

L’escola Maria Borés de la Pobla de Claramunt va dir adéu, el dissabte 17 de juny, al curs 2016-2017. Durant la tarda i el vespre, des de la plantilla de professors i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) es van organitzar diferents activitats, com una actuació dels nens i nenes o un sopar, al qual van assistir unes 430 persones.

A les 7 de la tarda el pati del centre, tot i la insuportable calor, es va omplir de gom a gom de pares i familiars dels alumnes que van pujar a l’escenari. Els nens i nenes van oferir diverses actuacions, en què es va combinar la música amb el ball. Les representacions de cada curs van ser: educació infantil, “Amb ulls petits i grans mirem el món”; primer, “Welcome to Maria Borés Restaurant!”; segon, “Ballant com un egipci”; tercer, “Busquem valents!”; quart A, “Tempos fugit”; quart B, “Balla amb mi!”; cinquè, “Atura’t! Gaudeix de la vida” i sisè, “La venjança de les joguines oblidades”. Un cop van finalitzar les actuacions, es van lliurar les orles als estudiants de sisè i es va fer el seu comiat.

A partir de les 9 del vespre es va fer el sopar, organitzat per l’AMPA i la Comissió de Festes. L’àpat podia ser de dues modalitats: sarró o botifarrada. Es van fer 270 botifarres. Els nens i nenes van poder jugar amb uns jocs de fusta. La festa es va amenitzar amb una petita cercavila dels gegants de la Pobla de Claramunt, uns castells dels Moixiganguers d’Igualada i la música que va punxar el poblatà Manel López. També es va muntar un photocall en què els alumnes es van poder fer fotos i es va disposar d’un servei de bar. Els nens i nenes de sisè van poder sopar en un espai especial, que des de l’AMPA es va decorar amb garlandes. La festa es va acabar cap a les 2 de la matinada.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?