11.3 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Mor en una sortida a la muntanya Mossèn Joan Sanglas, exrector de Calaf
M

Publicitat
El dilluns saltaven les alarmes per la desaparició de Mossèn Joan Sanglas i Banús i finalment els serveis d’emergència trobaven el seu cos en una zona de difícil accés a prop de Tavertet. La mort s’hauria produït de manera accidental en una sortida a la muntanya.
A la nostra comarca, Mossèn Joan Sanglas va ser l’arxipreste de l’Anoia-Segarra, entre 2017 i 2020, i va ser rector de Calaf i de les parròquies de la rodalia durant tretze anys, entre 2007 i 2020. Des de llavors residia retirat a Torelló, on era el capellà del Santuari de Rocaprevera. Les seves es celebraran aquest dijous a les 11 del matí a Tavertet, presidides pel bisbe de Vic.
Mossèn Joan Sanglas havia nascut a Tavertet feia 78 anys i fou ordenat sacerdot el 27 d’octubre de 1974. La seva vida és la d’una llarga trajectòria al servei de l’Església diocesana, destacant que fou el delegat episcopal de catequesi (1997-2008) i de catecumenat, del 2006 fins als nostres dies.

Diumenge, missa a Calaf
El proper diumenge dia 19 de març a les 11:30 del matí a la parròquia de Calaf se celebrarà una missa en el seu record, per aquest motiu les altres misses de les parròquies on ell exercí de rector en el nostre arxiprestat quedaran suprimides.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies