13.5 C
Igualada
Divendres, abril 23, 2021

Montbui premia als seus millors esportistes

Dissabte passat va tenir lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora la quarta edició de la Gala de l’Esport. Les més de 400 persones que van omplir l’equipament polivalent van poder veure durant una hora i mitja una gala en la qual la gran família de l’esport montbuienc va retre homenatge als seus millors esportistes, i també a les entitats més destacades.

El moment àlgid de la Gala va ser el reconeixement als tres millors esportistes de Montbui, guardons que van ser per al jove campió de “muay-thay” Walid Ikken a la categoria de millor esportista escolar. La millor esportista de les entitats de Montbui va ser Judit Llobet, de l’Hoquei Club Montbui, i la guanyadora a la categoria de millor esportista montbuienca que competeix en entitat forana va ser la campiona del món de Skyrunning, Sheila Avilés.
També cal destacar el primer lliurament del premi “Fair Play” de l’esport montbuienc, una de les novetats d’aquesta edició, i que va ser per l’expresidenta del Club Handbol Montbui Juana Cano, que va ser reconeguda per la seva tasca de dinamització de l’esport i per haver promogut des d’aquesta entitat l’esport en valors. També va ser especial i emotiu l’homenatge pòstum a Ciriaco Grados Acosta, persona que va col·laborar des de diferents càrrecs i funcions amb el Club de Futbol Montbui. Van recollir aquesta menció els seus familiars més propers.

Durant la gala també es va reconèixer als finalistes escolars, que van recollir el corresponent trofeu de mans de la regidora d’Acció Social, Igualtat, Educació, Solidaritat, Infància i Salut Pública Coral Vázquez. Guillem Ariza i Eira Caballé van ser reconeguts en aquesta categoria per l’AMPA Escola Antoni Gaudí Guillem; per l’AMPA García Lorca, Xavi Alonso; Joel Fontana i Jan Miras van ser els finalistes per l’AMPA Escola Montbou.

També es va reconèixer als finalistes de les entitats de Montbui, que van rebre el corresponent guardó de mans de la regidora d’Esports Isabel Guerrero. Van ser reconeguts Iván Avilés i Raúl Tené (Futbol Sala Montbui); Alex Estruch (UD San Mauro); Raúl Cañizares i Marc Manchón (Club Tennis Montbui); José Ortego (Club Tennis Taula Montbui); Ariadna Martos i Laura Baraldés (Club Handbol Montbui); Josep Pons (Club d’Escacs Montbui); Irene Elvira i Natàlia Poch (Club Esportiu Montbui); Irene Díaz (Hoquei Club Montbui); Pablo Ordóñez i Adrián Hernández (Club Petanca Montbui); Genís Forns i Martí Escofet (Moto Club Montbui); Guillem Roig i Oriol Quintana (Club Futbol Montbui).

Pel que fa a la categoria d’esportistes d’entitat forana, els finalistes van rebre la corresponent de mans del regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Ocupació i Seguretat Ciutadana Jordi Bòria. Van ser finalistes en aquesta categoria Elsa Alias (Club Atlètic Igualada); Nacho Fajardo (Igualada Squash); Montse Fajardo (Igualada Squash); Carlos Simón (Club Futbol Igualada); Anna Bernadí (Club Futbol Igualada); Bernat Benito (CE Manresa); Fidel Serra (Club EGIBA Manresa) i Oriol Martí (UE Cornellà).

Cal destacar que durant la Gala es van lliurar també una vintena de mencions a entitats i persones, en reconeixement als seus mèrits esportius i a la promoció de l’esport en el municipi, lliurats per la regidora d’Hisenda i Recursos Humans Jésica Arroyo i per la de Cultura, Festes i Gent Gran Sara Bergantiño.

La gala va ser presentada per Yannick Ramis i per Maria Berenguer i va tenir les actuacions de les nenes i noies del Club Esportiu Montbui. També hi va actuar el grup de Ball Mont-Aqua, col·laborant-hi activament amb sengles balls i coreografies de fit combat i zumba, a càrrec del grup que dirigeix Iveth Camus.

L’alcalde montbuienc Jesús Miguel Juárez, en un breu parlament, va remarcar que “darrere de cada lluita, de cada triomf, de cada superació, està l’esforç de l’individu i de totes aquelles persones que l’envolten”. El batlle de Montbui va agrair la tasca de totes les persones que d’una manera o altra treballen per fer un municipi millor en l’àmbit esportiu, i va apuntar que “tots som importants i necessaris, i essent solidaris arribarem junts a aconseguir tots els reptes que ens marquem. Gràcies a totes les persones que decidiu lliurement oferir el vostre temps a la generosa tasca altruista d’actuar pensant en els altres, sigui en l’àmbit social, educatiu, esportiu o cívic”.

També cal destacar el discurs de l’esportista montbuienca més internacional de l’actualitat, Sheila Avilés, guanyadora de la categoria forana, qui va assenyalar que “Montbui és el meu municipi i és un honor per  mi rebre el reconeixement de les persones més properes, i també intentar ser un exemple pels joves del meu municipi”.

Cal remarcar que durant la Gala de l’Esport va començar es van poder veure diferents projeccions sobre els equipaments esportius de Montbui, les entitats de l’esport escolar montbuienc i les entitats de l’esport federat, entre d’altres.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Sant Jordi en pandèmia: espais perimetrats i control d’accés

Catalunya viurà aquest divendres un Sant Jordi excepcional enmig de la pandèmia, una circumstància que ha obligat el sector a adaptar-se a les limitacions...

Realitzats els plans de Protecció civil a Cabrera i Calonge de Segarra

La Diputació de Barcelona ha realitzat els plans de Protecció civil dels municipis de Calonge de Segarra i Cabrera d'Anoia, uns treballs que estableixen...

Els CAPs oferiran kits d’automostra per a menors de 70 anys

El Departament de Salut començarà la setmana vinent una nova estratègia per detectar nous casos de covid-19. Es tracta de fer cribratges poblacionals però...

Els estudiants de Batxillerat i FP recuperen la presencialitat total

El Procicat ha aprovat formalment aixecar el confinament comarcal i permetre la lliure circulació per Catalunya a partir de dilluns. També tornaran a les...

Montbui segueix apostant per la participació ciutadana en els projectes municipals

L’equip de govern municipal de Santa Margarida de Montbui, format per Ara Montbui i per Som Montbui-ERC, vol aconseguir el màxim “feed-back” per part...
Compartir