Montbui ja té a punt un programa de Festa Major amb activitats adaptades

229

Des de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui s’estan ultimant els preparatius de la Festa Major, que es celebrarà enguany de forma adaptada i tenint en compte les limitacions dels protocols de seguretat, davant l’emergència sanitària de la covid-19.

La Festa Major montbuienca es durà a terme entre el divendres 17 i el dilluns 20 de juliol i inclourà preferentment activitats a l’aire lliure i amb aforaments limitats.
Una de les novetats serà l’adaptació de diferents escenaris paral·lels, que estaran ubicats a l’Avinguda de l’Esport, al pati de l’Institut Montbui, a la plaça José Fernández (a tocar barri del Pi) i a la Plaça Can Lledó (barri Vista Alegre).

L’objectiu de la regidoria de Cultura i de l’entitat col·laboradora “Viu la Festa” és diversificar les activitats, que estaran molt limitades pel que fa a l’aforament. Ja es pot confirmar que tots els actes al Nucli Urbà seràn gratuïts, però caldrà accedir-hi de forma exclusiva, amb entrada anticipada. Aquestes entrades anticipades es podran recollir a Mont-Àgora els dies 9 de juliol de 18.00h a 20.00h, el 10 de juliol d’11.00h a 13.00h, el 13 de juliol de 18.00h a 20.00h i el 14 de juliol de 18.00h a 20.00h. Sense entrada no es podrà accedir a cap de les actuacions. Es lliuraran dues entrades com a màxim per persona i per dia.

Doble concert de Nuria Fergó, els dies 17 i 18 de juliol
Entre les activitats destacades cal remarcar la presència a Montbui de Nuria Fergó, una de les primeres veus del televisiu programa “Operación Triunfo”, la qual farà dos concerts a Montbui, el divendres 17 i el dissabte 18 de juliol a les 23 hores en ambdós casos, a l’escenari tancat ubicat a l’Avinguda de l’Esport. Com hem explicat abans, en tots els actes de la Festa Major 2020 hi haurà aforament limitat per garantir les distàncies de seguretat i només es podrà accedir amb invitació.

Al Nucli Antic, activitats adaptades
Al Nucli Antic montbuienc també es duran a terme diferents activitats adaptades als condicionants sanitaris actuals i amb noves ubicacions adaptades a la necessitat de disposar d’espais més oberts com el pati de l’escola Montbou. No hi faltaran el pregó, gegants, diferents trobades de germanor i concerts.

Des de l’organització, AAVV La Margarida, es treballa per garantir el compliment de totes les mesures d’aforament i de distàncies de seguretat i s’ha apostat clarament per dur a terme les activitats a l’aire lliure.