Montbui celebra l’Estiu Jove entre aquest dissabte i el 19 de juliol

103

Montbui celebra entre avui 6 de juliol i el 19 de juliol l’Estiu Jove, un conjunt d’activitats adreçades al jovent del municipi i que s’organitzaran des de la regidoria de Joventut a partir de les propostes aportades per la Comissió de Joves de Montbui.

Les activitats començaran aquest dissabte 6 de juliol amb el “Downhill” La Tossa, tradicional descens en vehicles “Drift-Trike” des del cim de La Tossa. En aquesta ocasió es donaran premis als tres millors temps cronometrats en el campionat “Inercia”. El “Downhill” La Tossa començarà a les quatre de la tarda, es celebrarà a la carretera d’accés a La Tossa de Montbui (la carretera es tallarà a les 15.45 hores) i hi haurà servei de bar a càrrec del Restaurant La Tossa. Cal destacar que el preu de l’activitat és de 6 euros (inclou entrepà, refresc i obsequi). Les inscripcions es poden formalitzar a través de la pàgina de Facebook Downhill La Tossa.

El proper dilluns a partir de les cinc de la tarda s’organitzarà la primera sessió de videojocs a Mont-Jove, durant la qual els joves del municipi podran provar diferents jocs i diferents formes de joc. Per a més información i inscripcions, els interessats es poden adreçar de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores i els dimecres de 16 fins a 18 hores a Mont-Jove.

Continuaran les propostes de la “Setmana Jove” el proper dimarts 9 de juliol amb una sessió de “Cinema a la Fresca” a la piscina d’estiu. De 21 a 22 hores estarà permès el bany a la piscina i, a partir de les 22 hores, es projectarà la pel·lícula “Bohemian Rhapsody”. Hi haurà servei de bar.

El dimecres 10, dins de l’”Estiu Jove”, s’ha organitzat una sortida a assistir com a públic a la gravació del programa de televisió “Ahora caigo”. Els montbuiencs sortiran a les 9 del matí en autocar fins als estudis de la productora Gestmusic a Sant Just Desvern on assistiran com a públic a la gravació de diferents programes especials d’estiu presentats per la presentadora i humorista Sílvia Abril. L’edat mínima per participar en aquesta sortida és 14 anys.

Per inscripcions a l’excursió cal anar a Mont-Jove de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, també els dimecres de 16 a 18 hores, o bé trucant al telèfon 619 448 575.

Continuaran les activitats el dijous 11 de juliol, a partir de les 9 del matí, amb l’organització d’un Grafiti Participatiu, amb el lema “Estiu Jove 2019”. L’artista Javi Díaz, al costat dels joves de Montbui que ho desitgin, realitzaran un mural al carrer Extremadura (barri del Pi) que té com a objectiu representar la cohesió jove del municipi montbuienc.