22.5 C
Igualada
Dimecres, agost 4, 2021

Montbui celebra aquest dissabte la Gala de l’Esport

Aquest proper dissabte a partir de les 8 del vespre tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora, sempre que les condicions sanitàries ho permetin, una nova Gala de l’Esport. En aquesta oportunitat l’activitat està condicionada per la pandèmia de la covid-19 i es realitzarà complint rigorosament totes les normatives de seguretat sanitària pertinents.

La Gala, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament montbuienc, es celebrarà com a activitat cultural, amb un aforament del 25 per cent de l’Auditori Mont-Àgora (la normativa actual permetria fins el 50, però es vol garantir la màxima distància interpersonal). Per primer cop, i tenint en compte les restriccions d’aforament, l’acte es podrà veure en “streaming” a través de la pàgina web municipal i del Facebook de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Només es podrà accedir a la Gala de l’Esport previ control de temperatura. Totes les persones hi assistiran amb rigorosa invitació i amb seients preassignats per garantir la traçabilitat de tots els assistents.

També es respectaran totes les distàncies de seguretat tant en els accessos, com a la sala i durant el desenvolupament de l’activitat. Així mateix, caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic per a rentat de mans en entrar i sortir de la sala i serà obligatori l’ús de mascareta durant tota la gala. Els trofeus també estaran desinfectats en tot moment i els lliuraments de trofeus es duran a terme sense salutació física. Es compliran els protocols marcats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya pel que a fa a equipaments de projecció (cinemes).

La gala d’enguany tornarà a ser presentada per Yannick Ramis i per Maria Berenguer.
Entre les novetats, cal remarcar que no hi haurà actuacions en directe a l’escenari, també com a mesura de prevenció contra la covid-19. Tampoc hi haurà el tradicional reconeixement als tres millors esportistes del municipi, donat que enguany la pandèmia ha condicionat la pràctica esportiva i no es podia valorar amb equitat a tots els esportistes per igual (tenint en compte que alguns ni tan sols han pogut competir o finalitzar les competicions durant aquest 2020).

Sí que hi haurà el tradicional lliurament de reconeixements als millors esportistes escolars, d’entitats locals, d’entitats forànies, mencions especials, premi “Fair Play”, i enguany, com a novetat, es farà un reconeixement a les entitats esportives de Montbui.

Els finalistes escolars d’aquesta edició són Xènia Cebrián i Jorge Pulido, de l’AMPA García Lorca; també Iker Alejandro Pérez, de l’AMPA Antoni Gaudí; també són finalistes Jan Vives i Lara Llobet, de l’AMPA Montbou i Alejandro Martínez i Ivet López, de l’AEE Institut Montbui.
A la categoria d’esportistes d’entitat forània, els finalistes d’enguany són la campiona mundial de curses de muntanya Sheila Avilés, la jugadora del Club de Futbol Igualada Anna Bernadí; el jugador del CF Igualada Pedro Calvo; l’exmigcampista del CE Manresa actualment al CF Igualada Bernat Benito; l’exporter de la UE Cornellà actualment al Santfeliuenc Oriol Martí i els germans Nacho i Montse Fajardo Gutiérrez, dos dels joves talents catalans en l’àmbit de l’squash.

Pel que fa als esportistes d’entitats locals, els finalistes són Lídia Pulido i Ainhoa Mena, del Club Futbol Sala Montbui; Adam Castaño i l’equip cadet “B” de la UE Sant Maure; Alba García i Iu Casamitjana, del Club Tennis Montbui; José Ortego, del Club Tennis Taula Montbui; José Antonio Fernández i Josep Pons, del Club d’Escacs Montbui; Lia de la Torre i Tania Gabarri, del Club Esportiu Montbui; Ariadna Busqué i Ivet Luque, de l’Hoquei Club Montbui; Joaquín Piñero, del Club Petanca Montbui; Genís Forns i Marc Piquer, del Moto Club Montbui; Ana Espinar i Lucía Giménez, del Club Handbol Montbui; Aleix Rodríguez i Sergi Garcia, del Club de Futbol Montbui; i també es reconeixerà a l’equip femení de bàsquet de l’Associació Bàsquet de Mares Montbou i a l’equip femení Més 30 del Club d’Esports Les Moreres.

Durant la Gala es reconeixeran també amb mencions especialis aquelles fites esportives aconseguides pels esportistes i clubs esportius del municipi durant els darrers mesos, així com també es reconeixeran aquelles propostes que promouen la difusió dels valors esportius al municipi (“Premi Fair Play”).

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

S’estrena un nou model de quiosc de l’ONCE a la rambla Sant Isidre

Igualada ha estrenat un dels nous quioscos amb què l’ONCE està substituint els seus punts de venda arreu del territori. El nou quiosc, que...

Vallbona s’adhereix a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública

El ple de l’Ajuntament de Vallbona va aprovar l’adhesió a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública (AMEP), una iniciativa que té per...

Salut anima a vacunar-se a Igualada, on hi ha una gran quantitat de cites disponibles

El Departament de Salut anima a la gent de l'Anoia a vacunar-se. I és que aquest dilluns quedaven més de 1.300 primeres cites lliures...

Aleix Camats guanya en Disc a l’Encontre Internacional Sub-18 de París

L’atleta Sub-18 del C.A. Igualada Petromiralles/Jocnet, Aleix Camats, va assolir una brillant victòria en la prova del llançament de Disc, en l'Encontre Internacional per...

Jorba s’adhereix al nou servei de teleassistència ofert per la Diputació

El passat 21 de juliol l'Ajuntament de Jorba va acordar l'adhesió i participació en el programa Servei Local de Teleassistència de la Diputació de...
Compartir