Montbui celebra aquest dissabte la Gala de l’Esport

23 d'octubre de 2020

Aquest proper dissabte a partir de les 8 del vespre tindrà lloc a la Sala Auditori Mont-Àgora, sempre que les condicions sanitàries ho permetin, una nova Gala de l’Esport. En aquesta oportunitat l’activitat està condicionada per la pandèmia de la covid-19 i es realitzarà complint rigorosament totes les normatives de seguretat sanitària pertinents.

La Gala, organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament montbuienc, es celebrarà com a activitat cultural, amb un aforament del 25 per cent de l’Auditori Mont-Àgora (la normativa actual permetria fins el 50, però es vol garantir la màxima distància interpersonal). Per primer cop, i tenint en compte les restriccions d’aforament, l’acte es podrà veure en “streaming” a través de la pàgina web municipal i del Facebook de l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

Només es podrà accedir a la Gala de l’Esport previ control de temperatura. Totes les persones hi assistiran amb rigorosa invitació i amb seients preassignats per garantir la traçabilitat de tots els assistents.

També es respectaran totes les distàncies de seguretat tant en els accessos, com a la sala i durant el desenvolupament de l’activitat. Així mateix, caldrà utilitzar gel hidroalcohòlic per a rentat de mans en entrar i sortir de la sala i serà obligatori l’ús de mascareta durant tota la gala. Els trofeus també estaran desinfectats en tot moment i els lliuraments de trofeus es duran a terme sense salutació física. Es compliran els protocols marcats pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya pel que a fa a equipaments de projecció (cinemes).

La gala d’enguany tornarà a ser presentada per Yannick Ramis i per Maria Berenguer.
Entre les novetats, cal remarcar que no hi haurà actuacions en directe a l’escenari, també com a mesura de prevenció contra la covid-19. Tampoc hi haurà el tradicional reconeixement als tres millors esportistes del municipi, donat que enguany la pandèmia ha condicionat la pràctica esportiva i no es podia valorar amb equitat a tots els esportistes per igual (tenint en compte que alguns ni tan sols han pogut competir o finalitzar les competicions durant aquest 2020).

Sí que hi haurà el tradicional lliurament de reconeixements als millors esportistes escolars, d’entitats locals, d’entitats forànies, mencions especials, premi “Fair Play”, i enguany, com a novetat, es farà un reconeixement a les entitats esportives de Montbui.

Els finalistes escolars d’aquesta edició són Xènia Cebrián i Jorge Pulido, de l’AMPA García Lorca; també Iker Alejandro Pérez, de l’AMPA Antoni Gaudí; també són finalistes Jan Vives i Lara Llobet, de l’AMPA Montbou i Alejandro Martínez i Ivet López, de l’AEE Institut Montbui.
A la categoria d’esportistes d’entitat forània, els finalistes d’enguany són la campiona mundial de curses de muntanya Sheila Avilés, la jugadora del Club de Futbol Igualada Anna Bernadí; el jugador del CF Igualada Pedro Calvo; l’exmigcampista del CE Manresa actualment al CF Igualada Bernat Benito; l’exporter de la UE Cornellà actualment al Santfeliuenc Oriol Martí i els germans Nacho i Montse Fajardo Gutiérrez, dos dels joves talents catalans en l’àmbit de l’squash.

Pel que fa als esportistes d’entitats locals, els finalistes són Lídia Pulido i Ainhoa Mena, del Club Futbol Sala Montbui; Adam Castaño i l’equip cadet “B” de la UE Sant Maure; Alba García i Iu Casamitjana, del Club Tennis Montbui; José Ortego, del Club Tennis Taula Montbui; José Antonio Fernández i Josep Pons, del Club d’Escacs Montbui; Lia de la Torre i Tania Gabarri, del Club Esportiu Montbui; Ariadna Busqué i Ivet Luque, de l’Hoquei Club Montbui; Joaquín Piñero, del Club Petanca Montbui; Genís Forns i Marc Piquer, del Moto Club Montbui; Ana Espinar i Lucía Giménez, del Club Handbol Montbui; Aleix Rodríguez i Sergi Garcia, del Club de Futbol Montbui; i també es reconeixerà a l’equip femení de bàsquet de l’Associació Bàsquet de Mares Montbou i a l’equip femení Més 30 del Club d’Esports Les Moreres.

Durant la Gala es reconeixeran també amb mencions especialis aquelles fites esportives aconseguides pels esportistes i clubs esportius del municipi durant els darrers mesos, així com també es reconeixeran aquelles propostes que promouen la difusió dels valors esportius al municipi (“Premi Fair Play”).

Comparteix l'article:

Deixa un comentari