4.4 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

Unes 4000 persones gaudeixen de la cervesa artesana a l’Espelt
U

Publicitat

L’11a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt, organitzada per l’Associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera, va ser tot un èxit. Dissabte 23, l’Espelt es va omplir de cervesa artesana, productes de proximitat, música i molt bon ambient. Unes 4000 persones es van acostar durant tot el dia al poble per gaudir d’un dia magnífic, en bona companyia i tastant la gran varietat de cerveses artesanes que portaven els diversos cervesers. Es van servir uns 1500 litres de cervesa, superant amb escreix les xifres d’anteriors edicions.

La Fira un any més es va celebrar al bell mig del poble de l’Espelt, d’11 del matí a la 12 de la nit, amb música, foodtrucks, productes de proximitat i 17 espais de cervesers.

Les cerveses participants van ser La Bromera, Cervesa Artesana Brebel, La Canetenca, Espina de Ferro, Màger Cervesa Artesanal, The Antipatiks Cervesa Artesana, La Montbuien-K, Kibus Craft Beer Masters, Kom Beer, St Rock Cervesa Artesana, Cervesa Artesana Comic Beer, Cervesa artesana Rústica Bufona, La Lenta Brewing, Cervesa artesana The Goover, Els Minairons, Cerveses L’Escumatent i Rec Brew.

La música va ser present durant la jornada, i es va poder gaudir de dos concerts per als més joves i pels més grans. A dos quarts de 8 del vespre el públic va poder gaudir de l’actuació de Pascual i els Desnatats, i a les 10 de la nit, Disco 54, aconseguint una vetllada amb molt bon ambient.

Aquesta 11a edició ha comptat amb la col·laboració l’Associació Cultural Centre de L’Espelt, Pons Solucions Gràfiques, i-enginy Gestió i serveis d’instal·lacions, Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d’Òdena. L’organització fa un balanç molt positiu de l’edició d’enguany i agraeix a tots els assistents el seu civisme i ganes de passar-ho bé.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies