17.5 C
Igualada
Dimecres, 27 setembre 2023

Un article de

Més de 400 signatures a favor de la reobertura del consultori de Vallbona
M

L’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha recollit més de 400 firmes en un mes i les ha lliurat aquesta setmana a les responsables de l’Àrea Bàsica de Salut de Capellades (de qui depèn el dispensari) i la responsable de salut de la comarca de l’Anoia per exigir la reobertura del consultori local Dr. Lluís Quer.

Aquest servei va tancar el mes de març, a l’inici de l’estat de l’alarma a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 per centralitzar els serveis i va continuar tancat a l’estiu per permetre que disminuís el volum de feina als centres sanitaris i perquè el personal fes vacances.

A finals de juny, l’Ajuntament es va reunir la directora de l’àrea central del CatSalut, Teresa Sabater, i la responsable de l’ICS Anoia, Carme Riera, per sol·licitar la reobertura, que els van assegurar una futura obertura que, de moment no arriba.

Després de veure que el servei continua sense estar obert, l’Ajuntament considera que “ja és hora de retornar aquest servei bàsic als vallbonencs i vallbonenques, un municipi amb una important part de la població més gran de 65 anys, i amb problemes de mobilitat, fet que perjudica greument la seva assistència mèdica”.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca