7.5 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

Material per l’ADF i climatització per al gimnàs, propostes més votades als pressupostos participatius de Vallbona
M

Publicitat

La Comissió de Seguiment del programa dels pressupostos participatius 2018-19 es va reunir a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia el passat 24 d’abril per aprovar els resultats de les votacions. Del total de 74 vots recollits, 31 han estat per a la proposta de compra de material de l’Associació de Defensa Forestal, valorada en 3.500 euros, i 13 per a la proposta de compra d’un aparell de climatització per al gimnàs, valorada en 2.500 euros.

Els dos projectes sumen 6.000 euros i no arriben al màxim de la partida pressupostada per al projecte, 10.000 euros, la qual cosa deixa 4.000 euros pendents de destinar. A l’espera queda la tercera proposta més votada, amb 9 vots i que corresponia a les reformes dels vestidors de la piscina, ja que aquesta està valorada en 5.000 euros. S’estudiarà la manera de poder arribar als 11.000 i poder tirar endavant també la tercera proposta.

Pel que fa a la resta de propostes, la remodelació dels lavabos del poliesportiu va aconseguir 7 vots, els mateixos que la compra de mobiliari per a l’Espai Jove. La instal·lació d’una taula de tennis taula exterior en va recollir 4, i la compra d’un aparell de climatització per als vestuaris del poliesportiu, 2.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies