Masquefa instal·la lectors de matrícules al polígon de La Pedrosa per millorar-ne la seguretat

101

En una iniciativa per a modernitzar la seguretat ciutadana del municipi, i amb l’objectiu de millorar i optimitzar el treball de la Policia Local, aquest 2020 l’Ajuntament de Masquefa ha iniciat un innovador projecte que ha permès blindar els accessos del polígon industrial de La Pedrosaamb l’equipament de dos sistemes de lectura de matrícules.

Aquests sistemes, que ja es troben en funcionament, afavoreixen la pro activitat i capacitat operativa i estratègica dels cossos de seguretat, permetent actuar de forma més eficient i amb anticipació davant de les potencials amenaces. Aquestes noves solucions ja han demostrat la seva eficiència a una gran quantitat de municipis del territori català, amb reduccions dràstiques de les taxes de delictes.

El projecte aprofita les comunicacions en xarxa i sense fils entre els sistemes, integrant els equips i permetent actualitzacions i futures millores. És, per tant, una gran aposta de futur que situa el municipi a l’avantguarda de la seguretat municipal.