Masquefa estrena una aplicació mòbil per apropar l’administració als vilatans

Cartell de presentació de la nova App per a mòbils de Masquefa.
10 de juny de 2024

L’Ajuntament de Masquefa ha creat una nova aplicació mòbil per facilitar l’accés dels vilatans a la informació i als serveis municipals. Aquesta eina permetrà, entre d’altres, consultar l’agenda d’actes i notícies, enviar incidències i rebre avisos, promovent així una relació bidireccional entre l’administració i els ciutadans.

L’aplicació estarà disponible per descarregar per IOS i per Android, a partir de l’acte de presentació pública, que es realitzarà el dimecres 12 de juny a les 18:30h a la sala d’actes del Centre Tecnològic Comunitari del municipi. En cas de dubte o incidència, la ciutadania es pot adreçar a app@masquefa.cat.

Durant l’últim semestre de 2023, la regidoria de Societat Digital, ha treballat intensament en el disseny i execució de l’aplicació, amb el suport de l’empresa Perception Technologies. La prova pilot ha tingut lloc durant els mesos d’abril i maig, i hi ha participat tot el personal de l’Ajuntament per definir processos i simular possibles escenaris, assegurant així una estrena d’èxit de l’aplicació.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb l'anunciada reobertura, l'Hotel Ciutat d'Igualada tindrà sortida?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta