L’estadi municipal de futbol ja llueix la nova gespa artificial

0
74

La nova gespa artificial de l’Estadi Municipal de Futbol ja llueix. Després d’un mes intens de treball a càrrec dels operaris de l’empresa Fieldturf Poligras, els resultats són ben evidents i la nova gespa artificial de darrera generació ja és la superficie on es començaran a disputar partits, de forma imminent, els equips de la Unió Esportiva Sant Maure i el Club de Futbol Montbui, principals usuaris de la instal·lació.

Els treballs han suposat una inversió de 196.409 euros, en una superficie de 5.806 m2. Durant la fase inicial es va treure la gespa artificial i posteriorment es va realitzar el desplegament de la nova gespa artificial, homologada segons els estàndards FIFA, i de darrera generació. El projecte contemplava que el canvi de gespa es fes seguint els criteris tècnics de reaprofitament i d’estalvi de materials, fet que ha permès posar gespa reutilitzada en zonnes annexes al terreny de joc per tal de millorar la seguretat de tots els usuaris de la instal·lació.

Una altra de les novetats aconseguides, ha estat la millora del sistema d’aspersió de rec. Fins fa unes setmanes, els sis elements que incorporava el sistema de reg es trobaven situats a cota zero respecte a la gespa artificial del camp. Amb la nova actuació, s’ha aconseguit elevar aquests aspersors per tal de millorar la seva eficàcia i la seguretat dels esportistes. D’igual manera el projecte contempla també el canvi de les porteries de joc.

L’Estadi Municipal de Futbol és un equipament inaugurat l’any 1994, com a camp de futbol de terra inicialment. La instal·lació es va anar modernitzant amb la tribuna coberta, també es van posar seients pel públic, i es va fer la substitució de la terra per gespa artificial, que va ser la darrera gran intervenció en aquest equipament, realitzada durant l’any 2006.

Compartir