Les promeses del tennis, a punt per disputar el torneig Arcadi Manchón a Montbui

43

El torneig de tennis Arcadi Manchón és a quatre dies del seu inici. Una competició de la Federació Internacional de Tennis i puntuable per a la classificació general de la WTA que es disputarà del 26 de maig al 2 de juny a Santa Margarida de Montbui, amb la novetat enguany que s’enfoca, per primera vegada després de vuit anys, al tennis femení.

El nou format del torneig va estretament lligat al nou projecte de TopTennis que té per objectiu formar jugadores per a l’Alta Competició, oferint programes i serveis adaptats a cada edat i nivell. Així, el torneig passa a ser un torneig d’homes puntuable per l’ATP a una prova de dones puntuable pel WTA. A més, el premi de 15.000 dòlars, ara serà de 25.000. Aquest any, el Torneig arriba a la seva vuitena edició amb la satisfacció de créixer i la voluntat de sempre, acostar el tennis a la comarca de l’Anoia i més enllà del nostre territori. La competició d’aquestes joves talents que aspiren a situar-se a l’elit i l’esforç d’aquestes tennistes que mostraran el seu estil i qualitat, seran factors i valors pels que valdrà la pena gaudir de l’espectacle, del Torneig Arcadi Manchón.

El proper diumenge, 26 de maig a les 12h al Club Tennis Montbui tindrà lloc l’acte de presentació i el mateix dilluns 27 de maig començaran a disputar-se els partits per arribar al diumenge dia 2 a la final. L’entrada és lliure i gratuïta.