L’Ajuntament de Vallbona fa un procés participatiu per posar nom a la llar d’infants

18

ajuntament-vallbona-proces-participatiu-escola-veuanoiaL’Ajuntament de Vallbona d’Anoia ha engegat, el dia 1 de desembre, un procés participatiu per posar nom a la Llar d’Infants del municipi .

El procés, que ha començat avui i restarà obert fins al dia 20 de desembre, és obert a tots els ciutadans i ciutadanes vinculats d’alguna manera (habitatge, feina, escola,…) a Vallbona d’Anoia i consisteix en fer propostes de nom per la llar d’infants. D’aquesta manera, l’ajuntament, vol donar als vallbonencs i vallbonenques l’oportunitat de prendre part en l’elecció de la denominació del centre.

Tots els veïns i veïnes de Vallbona rebran a les cases una butlleta que una vegada omplerta es pot fer arribar a l’Ajuntament, a la Llar d’infants, a l’Escola o al CAP. També es pot fer arribar la butlleta mitjançant el formulari de participació del portal municipal www.vallboandanoia.cat i via la xarxa social de Facebook s’ha obert una enquesta online per poder també participar.

L’entrega del premi es realitzarà el proper dia 24 de desembre de 2016 a la plaça de l’Església a les 12:00h després que els més petits hagin fet cagar el tió gegant de Vallbona. El Jurat el formarà el Consell Escolar de la Llar d’Infants. La persona guanyadora de la proposta de nom rebrà com a premi un sopar familiar (pares i fills) a qualsevol dels 4 bars / restaurants del municipi.