2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

La Setmana de la Gent Gran de Montbui comença aquest dijous
L

Publicitat

Des de demà 26 de setembre fins el 6 d’octubre, tindrà lloc la 28ª edició de la Setmana de la Gent Gran de Montbui. Enguany, com és habitual, els avis i àvies montbuiencs podran gaudir amb un ampli ventall d’activitats que inclouen excursions, balls, xerrades, activitats a l’aire lliure, esport, cinema, etc.

Les activitats començaran el dijous dia 26 amb una sessió de cine-fòrum a la sala petita de Mont-Àgora, on es podrà veure la pel·lícula “Bailando la vida”, una comèdia dramàtica que reflecteix alguns dels temes de reorganització personal més habituals per a la gent gran. La proposta, que tindrà el suport de l’Obra Social “La Caixa”, començarà a les cinc de la tarda.

Les propostes continuaran l’endemà divendres 27 de setembre, a les 11 del matí amb una xerrada sobre odontologia a la Sala Petita Mont-Àgora, a càrrec d’Olga Pérez, odontòloga del CAP Montbui. Finalitzarà aquesta activitat amb un esmorzar saludable per als assistents. També divendres, però a dos quarts de sis de la tarda, s’organitzarà una activitat de coneixement de l’entorn del riu Anoia. Amb el títol “Coneix el riu”, i coincidint amb la celebració del Dia Mundial del Turisme, un tècnic especialitzat mostrarà als avis i àvies del municipi la fauna i la flora del riu Anoia. L’activitat tindrà una durada de 90 minuts i el punt de sortida serà el Mirador ubicat al Passeig Espanya cantonada carretera d’Igualada.

D’altra banda, el CCC La Vinícola acollirà el diumenge 29 de setembre el tradicional Ball dels diumenges amb les cançons interpretades per Sheila Grados.
El dilluns 30 de setembre s’organitzarà una sortida per als avis i àvies montbuiencs a la fàbrica “El Pastoret” de Sant Guim de Freixenet. La sortida es farà en autocar, i les places seran limitades.

Un dels plats forts d’aquesta 28ª Setmana de la Gent Gran serà l’excursió al Monestir de Poblet que organitzarà l’Associació de la Gent Gran de Montbui el proper dimarts 1 d’octubre. Aquesta excursió cultural portarà els avis i àvies montbuiencs fins aquest monestir del Cister que va ser fundat l’any 1150. Un cop finalitzada l’excusió a Poblet, l’expedició montbuienca anirà fins al restaurant “El Álamo”, d’Alcover, on dinar i faran ball.

El dimecres 2 d’octubre, a partir de dos quarts de cinc de la tarda es celebrarà una competició de petanca a les pistes municipals de La Vinícola (hi haurà pica-pica).

L’endemà dijous 3 d’octubre s’organitzarà a la Sala Gran de Mont-Àgora un espectacle de Play-back per a la gent gran. L’activitat començarà a les sis de la tarda.

El dissabte 5 d’octubre tindrà lloc una Tirada de Bitlles als Jardins de l’Ajuntament, amb pica-pica per als assistents.

I el diumenge 6 d’octubre es celebrarà el colofó de la 28ª Setmana de la Gent Gran de Montbui amb la Missa en honor dels difunts del Casal (a les 11 hores, a l’església de Sant Maure) i amb el tradicional “Dinar dels Avis i les Àvies de Montbui” al pavelló Mont-aQua, a partir de les dues de la tarda.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies