5.3 C
Igualada
Thursday, 29 February 2024

Un article de

La presidenta de la Diputació, Núria Marín, visita Masquefa i Vilanova
L

Publicitat

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, ha visitat aquest dijous Masquefa i Vilanova del Camí, on ha recordat que la corporació treballa perquè “cap municipi, cap veí i cap ciutadà es quedi enrere com a conseqüència de la pandèmia”.

En aquest sentit, ha ressaltat el paper “fonamental” que la Diputació de Barcelona té a l’hora d’ajudar els municipis de la província, així com l’aposta que manté per “a la reactivació econòmica i social dels municipis”, que han estat afectats per la crisi del coronavirus.

Marín també ha posat en valor que “la nostra raó de ser és ajudar als municipis, sobretot els petits i els mitjans”, situació que tornarà a quedar palesa amb el suport que la corporació oferirà als ajuntaments per tal que puguin acollir-se als fons europeus Next Generation.

La jornada d’aquest dijous al matí ha començat a Masquefa, on l’alcalde, Xavier Boquete, li ha explicat quins són els principals projectes que ha d’afrontar l’Ajuntament i ha visitat els carrers comercials del centre del poble. A Vilanova del Camí, ha visitat l’Espai Jove Can Muscons acompanyada de l’alcaldessa, Noemí Trucharte.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies