La Pobla reformula la nova obertura del Bar Ateneu

70

Una de les prioritats del nou govern poblatà és la reobertura del Bar Ateneu. Des de l’ajuntament s’està treballant en aquest sentit des del passat mes de setembre on, segons ens comenta l’Alcalde de La Pobla, Antoni Mabras “el nostre poble no es pot permetre tenir un espai com aquest tancat durant dos anys, no entenem perquè l’antic govern mai va fer-hi res…”, i afegeix que “quan hi vam començar a treballar vam detectar varies anomalies que impliquen obres i millores en diversos sentits com en instal·lacions elèctriques, pintura o en la inversió en la nova climatització del local”. Aquestes actuacions suposen una inversió de 30.000€, que l’equip de govern ja va contemplar en els nous pressupostos del 2020, aprovats el passat 23 de desembre.

De manera paral·lela l’Ajuntament ha iniciat una Comissió de Treball per definir els nous usos del nou Bar Ateneu, integrada per tots els Grups Municipals que formen part del consistori. Aquesta comissió transversal ha de servir per reformular les noves funcions del Bar Ateneu on s’està apostant per poder oferir en el mateix espai activitats de caràcter social i cultural, i que d’aquesta manera s’aporti un valor afegit a l’espai.

Segons comenta l’alcalde “hi estem treballant des de fa mesos i esperem poder obrir-lo de nou durant aquest estiu i així iniciar una nova etapa amb l’objectiu de cobrir necessitats de les veïnes i veïns del nostre municipi”.