16.9 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

La Pobla fa el concurs de projectes per al camí de la Pobla/Figueres a les Garrigues
L

Publicitat

El passat dimarts 21 de gener es va reunir el Jurat per qualificar els treballs presentats pels equips que han pres part en el “Concurs d’idees per la redacció del Projecte de camí de la Pobla/Figueres a les Garrigues” i proposar el guanyador del concurs que servirà per definir un traçat de camí que uneixi amb seguretat els dos nuclis de població. En les bases del concurs es demanava també que es prevegi el ramal del camí per enllaçar amb la urbanització del Xaró.

La sessió va ser pública i tothom interessat va poder acudir a la sala de Plens de l’Ajuntament de la Pobla on es va fer l’obertura de sobres amb els treballs que romandran anònims fins la publicació de les llistes ordenades de classificació.

És la primera vegada que des de l’Ajuntament de la Pobla es planteja aquesta forma de contractació que ha estat escollida per la dificultat del treball i per l’interès de l’equip de govern municipal a obtenir la millor opció de camí segur en el seu pas de les carreteres de Capellades i de Carme. Tot dins l’estratègia de facilitar la connexió entre barris de la Pobla i crear lligams i complicitats entre els seus veïns i veïnes.

L’equip de govern va creure imprescindible que els participants trepitgessin el terreny, veient les dificultats i resolent els punts conflictius del traçat que potser sobre plànol no es fan prou evidents. D’aquí que les bases del concurs es van redactar de tal manera que permetessin la participació de professionals joves, vedats en altres ocasions.
L’èxit del concurs ha quedat palès per l’acollida que ha tingut, són 16 els equips participants, tot un rècord de participació en aquesta innovadora iniciativa municipal.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies