La Pobla de Claramunt tindrà un Punt Lila d’atenció a les violències sexuals per Carnestoltes
L

27 de febrer de 2019

La Pobla de Claramunt disposarà d’un Punt Lila d’atenció a les violències sexuals i agressions sexistes amb motiu del carnestoltes jove, organitzat per l’entitat Barrufet Roig. La festa tindrà lloc el divendres 1 de març quan falti un minut per les 12 de la nit a l’Ateneu Gumersind Bisbal.

El Punt Lila estarà gestionat per dues educadores socials que faran la intervenció si és necessari en cas d’agressions. També repartiran informacions importants per prevenir i sensibilitzar sobre les agressions masclistes que es donen amb massa facilitat en els espais de festa. A més, es farà difusió de la campanya “No en deixem passar ni una!“, consistent en onze cartells diferents amb missatges que ajuden a prendre consciència de les agressions que es produeixen en llocs d’oci i també missatges empoderadors per a les noies, que són, principalment, qui reben les agressions masclistes.

Amb la voluntat de seguir compromesos amb la causa, l’Ajuntament té previst instal·lar tres punts liles durant aquest any: la festa de carnestoltes, la Setmana de la Joventut i la Festa Major.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?