La Pobla de Claramunt també obrirà la piscina aquest estiu

51

De l’1 de juliol al 6 de setembre, la piscina municipal de la Pobla de Claramunt torna a l’activitat però, enguany, ho fa adaptant el seu funcionament per tal de fer-lo compatible amb la normativa i a les recomanacions destinades a evitar el contagi de Covid-19. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament ha elaborat un pla d’obertura que recull un seguit de mesures destinades a garantir la seguretat de les persones.

Les principals novetats a tenir en consideració per a l’ús d’aquest equipament són la reducció de l’aforament. El consistori ha previst dos escenaris per a limitar l’accés al 30 % o al 50 % segons les recomanacions vigents. A més, no es podran fer servir els vestidors ni hi haurà servei de bar. Com en la resta d’espais, la distància mínima haurà de ser de 2 metres entre persones.

Per poder desinfectar la piscina, s’estableixen dues franges horàries: els matins, d’11 a 15 h i les tardes, de 16 a 20 h. Per poder comprar les entrades diàries es podrà fer, fins amb una setmana d’antelació, al web http://piscina.lapobladeclaramunt.cat. Per altra banda, només les persones de 65 o més anys podran disposar d’abonaments que podran comprar a les oficines de l’Ajuntament o telemàticament a la mateixa web.

Més enllà d’aquest conjunt de mesures, l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt fa també una crida a la responsabilitat de les persones usuàries per tal que facin ús de les instal·lacions de la manera més segura possible per a elles mateixes i per a la resta de banyistes.