La Pobla de Claramunt inicia una setmana plena d’activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

0
350

L’Ajuntament de la Pobla de Claramunt ha preparat una àmplia programació de propostes per commemorar el Dia Internacional de la Dones. Des de fa uns anys, en aquest municipi s’organitzen diverses activitats amb motiu d’aquesta jornada però enguany l’oferta inclou un gran nombre d’activitats, com un taller de pancartes reivindicatives, una lectura de contes o el ja consolidat sopar de dones poblatanes.

L’acte central tindrà lloc el divendres 8 de març i serà una xerrada amb la poblatana Mònica Parejo, fundadora de l’ONG Sostres Barcelona, Associació per al Desenvolupament, amb el títol “Mirada a la dona del tercer món”. L’activitat tindrà lloc a les 8 del vespre a l’Ateneu Gumersind Bisbal. A continuació, a les 9 del vespre, hi haurà un sopar que comptarà amb l’actuació del duet Paris La Nuit.

Abans de la xerrada, a la plaça de l’Ajuntament, a les 7 de la tarda, es farà una lectura intergeneracional del manifest amb motiu del Dia Internacional de les Dones i una encesa d’espelmes.

Altres propostes per commemorar el 8 de març

A més d’aquestes activitats, avui dilluns 4 de març es farà un taller de pancartes reivindicatives, que tindrà lloc a les 5 de la tarda al Cau Jove. Per dimarts, en aquest mateix local i a la mateixa hora, es farà un taller per elaborar llaços liles.

El dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda a la Biblioteca Municipal mossèn Cinto Verdaguer, es farà una lectura de contes, a càrrec d’Anna García, amb el títol “Quan les nenes volen alt i altres contes”. Aquesta activitat s’organitzarà, conjuntament, entre l’Ajuntament i la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena (MICOD).

El mateix dimecres i el dijous 7 de març, la regidoria de Joventut organitzarà un taller d’estampació de bosses del 8 de març, que tindrà lloc a partir de les 5 de la tarda al Cau Jove. I el dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda al Cau Jove, es farà una sessió de cinema sobre la dona i un berenar.

Les activitats del Dia Internacional de les Dones es tancaran el dimecres 13 de març amb un berenar i una xerrada amb el títol “Sexualitat i afectivitat”, que tindrà lloc a 2/4 de 6 de la tarda al Cau Jove. Aquest acte s’organitzarà, conjuntament, entre l’Ajuntament i la MICOD.

Compartir