La Pobla de Claramunt avança en els Pressupostos Participatius

176

L’Ajuntament de La Pobla de Claramunt ha estat treballant durant el mesos de març i abril en la validació de les propostes presentades pels poblatans i poblatanes. Un equip tècnic i polític ha establert quines propostes són vàlides i quines no i es procedeix a calcular el cost aproximat de les vàlides.

Un cop tancada tota la validació es realitzarà un informe a tota la població on s’explicarà el resultat de forma totalment detallada de totes les propostes presentades. En l’actualitat, la fase de priorització de propostes, després de reflexionar-hi molt, s’ha decidit no dur-la a terme per diferents motius. En primer lloc, degut a la situació de confinament que està vivint el municipi de la Pobla de Claramunt i que fa impossible realitzar una sessió presencial inicialment plantejada en la fase de priorització.

L’altre motiu és que han quedat un número força reduït de propostes vàlides i s’ha cregut oportú de donar l’oportunitat a totes les propostes vàlides per ser votades, sempre sota criteris de benefici global.