17.8 C
Igualada
Dilluns, 2 octubre 2023

La Pegatina tocarà a Igualada per la seva Festa Major

Un article de

La Pegatina tocarà a Igualada per la seva Festa Major
L

Ja es coneixen alguns dels detalls de la Festa Major d’Igualada. I un d’aquests és el grup que tocarà en el concert de divendres al Parc Central, com es pot veure a la web del grup. Després que l’any passat ho fessin Senyor Oca i Itaca Band i el 2019 Txarango protagonitzés un dels concerts més multitudinaris de la història de la ciutat, aquest any serà La Pegatina qui actui el dia 26 d’agost a la nit al Parc Central, amb entrada gratuïta. Ho faran en el marc de la gira 2022 que també els portarà al Canet Rock, l’Acampada Jove i moltes altres localitats de Catalunya, Espanya i també Europa.

Els concerts de la Pegatina estan plens d’energia, que es transmet de dalt l’escenari al públic que els va a veure. En els 18 anys de trajectòria, se’ls ha vist a més de 35 països (Mèxic, Argentina, Equador, Uruguai, Xile, Xina, Japó, Canadà i gran part d’Europa) i ja superen els 1200 concerts. El seu estil és variat: passen del merengue a la rumba o a l’ska amb gran facilitat i poden fer embogir el públic amb punk gitano.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🚲 #IGUALADA El projecte del nou carril bici, presentat a Madrid en un ple de la Federació Espanyola de Municipis 👉https://ow.ly/sn1c50PR0Vu

✍️ "@marccastells ha explicat els projectes d’entorn i vida saludable que ha implementat a Igualada"

🏞️ #AnoiaTurisme aposta per una estratègia comuna de treball del sector 👉https://ow.ly/H2oJ50PR0Gs

#turisme #comarca