11.3 C
Igualada
Wednesday, 28 February 2024

Un article de

La Mancomunitat presenta el II pla d’igualatat de gènere
L

Publicitat

pla igualatat de genere 2016 - La VEu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Les regidories d’Igualtat dels municipis de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena han impulsat conjuntament el segon Pla d’igualtat de Gènere de la Mancomunitat per als propers anys 2016-2019. El document, que es presentarà el proper dijous 14 d’abril a les 19.30 h a l’Auditori del Museu de la Pell d’Igualada, és el resultat d’un treball conjunt intermunicipal i, per tant, és una proposta molt encoratjadora de coordinació, cooperació i cohesió per a fer efectiu el treball transversal de les polítiques de gènere.

Conclouen que és necessari seguir treballant per a la transformació social, per a un canvi de mentalitat, i per identificar i replantejar “un model de societat basat en una cultura patriarcal on el masclisme és molt present arreu”. “Aconseguir la igualtat real d’homes i dones és un objectiu de justícia social i només serà possible si comptem amb la implicació de tothom, dones i homes, institucions, governs i entitats”, afegeixen.

La propera setmana es presenta, doncs, el resultat d’un treball que ha de ser viu, en revisió constant i avaluable, que ha de connectar tots els departaments implicats, les entitats de dones, i la societat en general. Un document que no neix de sobte sinó que és el resultat de molts anys de treball al nostre territori, gràcies a la feina de les entitats de dones, del compromís polític i del llarg bagatge en el desenvolupament de les polítiques de gènere. Un treball de tothom i per a tothom.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies