2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

La Mallola viu la seva festa grossa aquest cap de setmana
L

Publicitat

La urbanització La Mallola té a punt les activitats que conformaran la Festa Major, la qual es durà a terme els dies 1, 2 i 3 de setembre, i que estarà organitzada a l’entorn de la Plaça de l’Alzina, com és habitual, per l’Associació de Propietaris La Mallola. Enguany aquesta festa, la darrera cronològicament de l’estiu montbuienc, recupera el format de tres jornades festives, sobresortint la nit jove, el tradicional sopar de dissabte i el dinar de germanor del diumenge.

Els actes començaran el divendres 1 de setembre amb una Nit Jove. Durant la tarda es farà el muntatge de l’espai festiu i un berenar, i a partir de les 10 de la nit s’organitzarà un concert amb el grup de versions “Ernestus”.

El dissabte 2 de setembre a partir de les 8 del vespre donarà inici un sopar-costellada de germanor amb beguda (requereix inscripció prèvia) i també s’organitzarà el tradicional Concurs de Postres. A les 22 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració tradicional, amb el pregó a càrrec de Joan Vila. I 30 minuts després donarà inici l’obra de teatre “Perfecta culpa”, un espectacle teatral de música i dansa que sensibilitza sobre els trastorns de conducta alimentària.

Els actes continuaran el diumenge 3. A partir de les 11 del matí s’organitzaran Jocs Infantils.

A les 2 del migdia donarà inici el tradicional Dinar popular de Festa Major (requereix inscripció prèvia) i finalitzarà la festa major amb un espectacle que protagonitzaran els infants.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies