La fibra òptica d’Iguana arriba a La Beguda Alta i a Can Parellada de Masquefa

14 de juliol de 2020

Iguana ha desplegat la seva pròpia xarxa de fibra òptica a La Beguda Alta i a Can Parellada, terme municipal de Masquefa, fent arribar, així, la seva connexió a Internet d’alta qualitat amb un servei de proximitat a aquests dos nuclis. Iguana també ha connectat la urbanització Vinyes del Turó pertanyent al terme municipal de Sant Esteve Sesrovires.

Iguana ofereix als veïns i veïnes una connexió a Internet d’alta qualitat amb dues velocitats possibles: 100/10 i 1000/300 Mbps. A la connexió a Internet també s’hi pot afegir la telefonia fixa i les línies mòbils que convingui. La permanència per als paquets de serveis que inclouen fibra òptica és de només tres mesos.

Més GB a les línies mòbils
En els darrers dies, Iguana ha presentat noves tarifes de telefonia mòbil que incorporen moltes més dades. Es tracta de tarifes amb trucades il·limitades de 14, 46 i 85 GB que poden complementar la connexió a Internet per aquelles persones que desitgin unificar tots els seus serveis de telecomunicacions en un sol operador.

A dia d’avui, Iguana disposa de fibra òptica a una dotzena de municipis de la comarca de l’Anoia i a Mediona (Alt Penedès). Properament té previst fer arribar la seva pròpia xarxa de fibra òptica a Copons, Orpí, Veciana, Carme, i Montserrat Parc i Sant Pau de la Guàrdia (El Bruc), entre d’altres.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari