13.9 C
Igualada
Divendres, novembre 27, 2020

La Festa Major de la Pobla de Claramunt comença aquest dimecres

A la Pobla de Claramunt ja és tot a punt per viure i gaudir de la Festa Major, que tindrà lloc des d’avui dimecres 3 fins el dilluns 8 de juliol. En l’escrit de presentació, el nou alcalde, Antoni Mabras, explica que “enguany hem pogut incorporar en el programa un acte que ens fa molta il·lusió: el pregó de Festa Major que anirà a càrrec de l’actriu poblatana Esther Bové. Per altra banda, també ens hem compromès a fer una festa més sostenible amb el mínim d’impacte ambiental”.

Durant les sis jornades, des de l’Ajuntament amb la col·laboració de diverses entitats locals, s’ha programat un ampli ventall de propostes, que inclouen algunes novetats, com el pregó o un Escape Room. Dos dels actes a destacar seran el concert amb Doctor Prats i l’espectacle amb el conegut humorista Pep Plaza.

La programació s’obrirà el dimecres 3 de juliol amb la cantada a càrrec de la Coral La Lira, sota la direcció de Marta Carceller i amb la música de Marta Torres. L’audició tindrà lloc a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de la Vila. El dijous 4 de juliol, a les 10 del vespre a la plaça dels Països Catalans, el grup Port Vell oferirà un recital d’havaneres. A la mitja part, hi haurà rom cremat per a tothom.

Pregó de Festa Major i concert amb Doctor Prats
El divendres 5 de juliol l’actriu poblatana Esther Bové farà el pregó de Festa Major, que és una de les novetats d’enguany, i que tindrà lloc a les 8 del vespre a la plaça de l’Ajuntament. A continuació, a la mateixa plaça i fins a les 12 de la nit, es farà la segona edició del Tasta Pobla. I a les 12 de la nit al parc de Sant Galderic, arribarà una de les activitats estrella de la festa d’enguany: el concert amb Doctors Prats, Grup Lasta Sanco i DJ Àlex.

Les activitats festives del dissabte 6 de juliol començaran amb la final del Màster Social categoria preferent del CT la Pobla, que es jugarà a 2/4 de 7 de la tarda a les Pistes de Tennis. A la mateixa hora, des de l’avinguda de Gumersind Bisbal serà el punt de partida de la cercavila amb els Gegants i Capgrossos de la Pobla de Claramunt, que finalitzarà a la plaça de l’Ajuntament.
Aquest quart dia festiu, les propostes continuaran amb el sopar popular, que tindrà lloc a partir de 2/4 de 10 del vespre a la plaça dels Països Catalans. A continuació, a les 12 de la nit, hi haurà ball amb l’orquestra The Welcome Band i la nit s’acabarà amb la música del DJ Àlex.

El diumenge 7 de juliol les activitats s’obriran amb el I Campionat d’Escacs de Festa Major de Partides Ràpides amb sistema suís, que es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia al Teatre Jardí. A 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Santa Maria, s’oficiarà la missa solemne de Furio Franceschini, cantada per la Coral La Lira.
A la Sala Municipal d’Exposicions, a 3/4 d’1 del migdia, s’inaugurarà la mostra de Josep Guixà amb el títol “Dona i matèria”, que es podrà visitar fins al dissabte 20 de juliol. Tot seguit, a la 1 del migdia, la plaça de l’Ajuntament acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Vents de Riella. També hi haurà un refrigeri per a tots els assistents.
A la tarda, a 2/4 de 6 al Teatre Jardí, hi haurà una altra de les novetats de la Festa Major d’enguany. Es tractarà d’un Escape Room amb el títol Misteri al museu. I a les 7 de la tarda, al pati de l’escola Maria Borés, la recent creada entitat Xarxa La Pobla s’estrenarà amb un espectacle per a la quitxalla amb el títol El batibull de Festa Major, a càrrec del grup DeParranda.
A 2/4 de 10 del vespre a l’escenari de la plaça dels Països Catalans pujarà el conegut humorista Pep Plaza, un altre dels plats forts de les jornades festives d’aquest any. Durant una hora i mitja, interpretarà més d’una seixantena de personatges. El preu de l’entrada serà de 5 euros.

I el darrer dia festiu es dedicarà als més menuts. De les 11 del matí a les 2 del migdia a la plaça dels Països Catalans es col·locarà un parc amb inflables. A la tarda, a 2/4 de 6 al mateix lloc, hi haurà una xocolatada per a la quitxalla. I les jornades festives es clouran, a les 6 de la tarda, amb una festa Holi i bany d’escuma de colors.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Grup TransPal: 25 anys ajudant a tancar el cercle a les empreses

Sector: Recuperació de palets i reciclatge de residus Ubicació: Masquefa Any fundació: 1995 L’empresa masquefina celebra enguany 25 anys de la seva fundació: un quart de segle...

Eixarcolant publica el Calendari del Bon Consumidor per al 2021

Ser conscients de les implicacions d’allò que consumim, per fer del consum una eina de canvi que contribueixi a afrontar els reptes ambientals, socials...

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre...

Final d’etapa

L’adeu definitiu de la Montserrat Carulla m’ha revifat una sèrie de pensaments que tenia més o menys somorts i s’han fet vius en aquest...

1993 – Tanca, després de 88 anys de servei, l’Escorxador d’Igualada

En vam parlar en aquesta secció l’any de la seva inauguració, i també ho fem el dia del seu tancament. És un dels edificis...
Compartir