La Colla Excursionista de Vilanova celebra el seu vint-i-cinquè aniversari

19 d'abril de 2024

La Colla Excursionista de Vilanova del Camí està de celebració. Enguany compleixen els 25 anys d’ençà que un 1 de maig de 1999, uns quants vilanovins van decidir crear la colla. És per això, que animen a tots els qui en algun moment s’han sentit partícips de la colla, amics, coneguts i de més a celebrar-ho conjuntament amb una sortida als esgavellats i un dinar d’aniversari al Restaurant Nou.

La sortida serà a les 8 h del matí direcció als Esgavellats, un indret que la colla va recuperar fa uns quants anys i que és de gran interès natural per la comarca. Tot seguit, es farà el dinar al Restaurant Nou, i la colla recorda que cal fer inscripció prèvia per ambdues activitats.

Al programa hi ha els preus i menú a escollir, també compta amb menú infantil pels menors, i també contempla menús per a persones amb intoleràncies.

Per contactar la colla es pot fer a través de l’aplicació del mòbil Play Off, entrant a la pàgina www.cevcami.com i enviant un correu. Si no, alguns membres resten a disposició el dijous de la setmana de la sortida de 19:00 a 20:30 al C/Montserrat, 28 (Restaurant Nou) de Vilanova del Camí.

Diumenge excursió a la Vall de Camprodon

A les 6 del matí, la colla es dirigirà en autocar amb sortida a Vilanova del Camí cap a la Vall de Camprodon per a fer-hi una excursió; amb tornada a les 19 h.

La Vall de Camprodon, propera a Vallter, és un paradís natural pels amants de la muntanya. Amb les seves cases i carrers d’estil típic muntanyenc, la seva gastronomia, fauna i municipis, són punts de referència en el turisme rural.

La caminada comença a Camprodon, a la Font del Ferro. Entre altres llocs molt interessants, es passarà pel Guillot, Freixenet, la casa de les Fonts, la font de la Mosquera i l’Oratori de Sant Isidre del Miàs.

Per aquesta sortida, cal fer inscripció a través de l’aplicació Play Off o entrant a la pàgina www.cevcami.com i enviant un correu; els menors de setze anys tenen un descompte del 50%

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que els partits polítics arribaran a un acord per formar govern o es repetiran eleccions?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta